Header mobiel

Rotatie matrijzen

Rotatie matrijzen kunnen worden gebruikt voor meerdere verschillende materialen. Elk materiaal vraagt een specifieke uitvoering van de matrijs. Modelmakerij Hengelo heeft jarenlange ervaring met rotatie matrijzen. In ons hoogwaardige machinepark beschikken wij over CNC machines die tot op de millimeter nauwkeurig uw matrijzenm kunnen frezen. 

Totaalleverancier voor alles omtrent matrijzen

We zijn een totaalleverancier die alles in eigen beheer doet. Vanaf het ontwerp denken we graag met u mee. En indien u dat wenst, kunnen wij ook het ontwerp zelf voor u maken. Een van onze specialismes zijn direkt verwarmde matrijzen waardoor er geen rotatie machine meer nodig is maar de matrijs direkt electrisch verwarmd wordt. Deze nieuwe ontwikkeling heeft de toekomst gezien het lage energie verbruik, snelle taktijden, en nauwkeurigge maatvoering en vooral de 100% reproduceerbaarheid door een sturing van het proces op de inwendige temperatuur in de matrijs.(IAT)

Voordelen van Modelmakerij Hengelo

  • Rotatie matrijzen in eigen beheer
  • Ervaren medewerkers met unieke kennis
  • Totaalleverancier op het gebied van matrijzen
  • Uitgebreid en hoogwaardig machinepark
  • direkt verwarmde matrijzen

Meer info over rotatie matrijzen

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Wanneer u het contactformulier op deze pagina invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Kunnen wij u verder helpen?